نیلینگ NO FURTHER A MYSTERY

نیلینگ No Further a Mystery

نیلینگ No Further a Mystery

Blog Article

در ابتدا، لازم است تمام پارامترها و ملاحظات اولیه مربوط به پروژه را طبق الزامات سازمان نظام مهندسی مدنظر قرار گیرد. این اقدام شامل مطالعه کامل از خاک و مکان در نظر گرفته شده است.

پایدارسازی به روش نیلینگ به دلیل ایمنی و انعطاف پذیری بالا در اجرا و قیمت مناسب، رایج ترین روش پایدارسازی در سطح ایران و جهان است، جهت آشنایی بیشتر در خصوص این روش می توانید به مقاله پایدارسازی به روش نیلینگ (میخکوبی) مراجعه بفرمایید.

در این مقاله، به بررسی جامع نیلینگ، ازجمله معرفی این روش، مراحل اجرای آن و همچنین بررسی مزایا و معایب این سازه نگهبان می‌پردازیم.

سرعت پمپاژ آب از محل گود اهمیت بسیار زیادی دارد و افزایش سرعت ممکن است منجر به بیشتر شدن نشست‌ها گردد.

اعضای سازه ­ای عموماً فولادی بوده و مطابق آئین نامه ­های سازه ­های فولادی طراحی می­ گردند.

برای وصله کردن میلگردهایی که بیشتر از ۱۲ متر طول دارند فقط باید از روش فورجینگ و کوپلر استفاده کرد.

دیوارهای مختلف نگهبان هر یک دارای مزایا و محدودیت ­های ویژه ­ای بوده که به فرآخور پروژه ­ها می­توان از هر یک یا تلفیق آن­ها استفاده نمود.

 در مرحله آخر و پس از پر شدن گمانه‌ها به وسیله دوغاب سیمان، با استفاده از یک لایه مش (تشکیل شده از میلگرد‌های طولی و عرضی)، بتن‌پاشی یا شاتکریت بر روی سطح دیواره گود انجام می‌شود.

عمق گمانه‌ها معمولاً از ۵ تا ۱۰ متر متغیر خواهد بود و قطر آن‌ها نیز از ۱۰ تا ۱۵ سانتی‌متر متفاوت خواهد بود. عمق، تعداد و محل قرارگیری گمانه‌ها نیز باید با توجه به نوع خاک، شرایط محل گودبرداری و … مشخص شود.

در این مرحله باید حفاری چاهک‌ها انجام شود به‌گونه‌ای که گمانه‌ها یا چاهک‌ها به‌صورت افقی و مایل و همچنین به کمک دستگاه‌های حفاری مخصوص، در سطوح شیب‌دار و دیواره‌های محل گودبرداری ایجاد خواهند شد.

این گونه سنگ‌های هوازده ممکن است دارای صفحات ضعیف نامناسب مانند درزه‌ها، شکستگی‌ها، بریدگی‌ها، گسله‌ها، چین‌ها، تورق و سطوح کلیواژ باشند. این نیلینگ صفحات می‌توانند روی پایداری چاهک‌ها تأثیر گذاشته و عمل تزریق دوغاب را با مشکل مواجه سازند.

انعطاف پذيري بالای سیستم میخ کوبی موجب برقراري رفتار مناسب در صورت بروز نشست هاي بزرگ کلي و يا نسبي مي گردد.

در حالت حدی مقاومت، زمانی که نیروها در سیستم بیشتر از مقاومت مجاز می‌شوند، گسیختگی رخ می‌دهد. در این حالت بسیار مهم است که سیستم قادر به مقاومت در برابر گسیختگی‌های خارجی و داخلی، به‌خصوص در دیواره گود باشد. این موضوع نیاز به محاسبات دقیق و انتخاب مواد مناسب جهت اجتناب از وقوع گسیختگی ناشی از تحمیل نیروهای اضافی دارد؛ بنابراین، در هنگام طراحی، تمام جوانب مقاومت در برابر گسیختگی به‌دقت موردبررسی و ارزیابی قرار گرفته تا اطمینان از عملکرد بهینه و پایداری سیستم حاصل گردد.

دسترسی سریعقیمت میلگردقیمت تیرآهنقیمت ورققیمت نبشی و ناودانی

Report this page